Malebný městys na okraji Moravy

Cyklistický závod ve Vendolí

29.6.2023

Obec Vendolí s hlavním partnerem cykloezop Svitavy, pořádá IV. ročník sportovní akce cyklistický závod předškolních dětí a mládeže ZŠ včetně juniorů a kadetů pod názvem „ Vendolí…a přece se točí „ a současně ve spolupráci s MORAVEC TEAM 7. závod 22. ročníku MTB Poháru Drahanské vrchoviny, konaném na uzavřeném okruhu v prostoru Sportovně společenského areálu v obci Vendolí. Cyklistický závod – cross country (okruhy) je určen pro všechny druhy cyklistických kol tj. odrážedla, dětská, MTB, treková, crossová, cyklokrosová i různých silničních modelů, typů a modelů na kterých jsou děti a mládež zvyklí jezdit.

Datum:                        2.9.2023 – sobota

Místo:                           Obec Vendolí, Sportovně společenský areál (fotbalové hřiště), přihlašování

Typ závodu:                 Travnatý okruh, zpevněné cesty, zámková dlažba, asfalt, rovinatý, pseudo cyklokrosová s umělými překážkami, schody, kulatina, jump-track

Hl. pořadatel:              Obec Vendolí a MORAVEC TEAM

Pořadatel závodu:      Obec Vendolí

Časový plán:                Start první kategorie odrážedla ve 13.00 hod. Registrace závodníků

                                       nejpozději 30 minut před startem každé kategorie.

 

Postaveny dvě uzavřené bezpečné tratě, krátká pro odrážedla r. nar. 2019 a mladší. Druhá delší rozdělená na okruhy pro všechny věkové kategorie zvlášť od r. nar. 2005 – 2018.

Účastníci MTB Poháru Drahanské vrchoviny: kategorie do 6 let – 50,- Kč, 7-14 let – 100,-Kč, VII. Kategorie 15-18 let – 200,-Kč. V ceně startovného je zahrnuto občerstvení pro každého závodníka MTB Poháru Drahanské vrchoviny.

Účastníci neregistrovaného závodu neplatí startovné a všichni obdrží  tradiční perníkové medaile.

Slavnostní dekorování účastníků sportovními trofejemi a dalšími dárky bude probíhat ve dvou blocích v průběhu závodů, tak jak je uvedeno v propozicích viz kategorie. První tři v kategorii zvlášť účastníci IV. závodu „ Vendolí…a přece se točí „ a a první tři v kategorii MTB Poháru Drahanské vrchoviny obdrží sportovní trofeje, účastnický diplom. Všichni účastníci obou závodů obdrží drobné věcné ceny.

Účastníci si sami zvolí při přihlašování, který ze závodů pojedou, zda pro začátečníky a neregistrované závodníky IV. závod  „ Vendolí…a přece se točí „ a nebo MTB Pohár Drahanské vrchoviny.

 

Propozice závodu + dvě mapy tratí www.pohardrahanskévrchoviny.cz, www.obecvendoli.cz

Přihlášky na IV. závod „ Vendolí…a přece se točí „ prostřednictvím telefonických a písemných elektronickou podobou lze zasílat na ředitele závodu (Zdeněk Klíma, mobil  724364111 email: [email protected]) nejpozději do termínu 1.9.2023. V den závodu osobně při prezentaci u pořadatelů nejpozději do 12.30 hod. Rovněž tak na OÚ Vendolí osobně, telefonicky a nebo email: [email protected]

 

Přihlášky na 7. závod MTB Pohár Drahanské vrchoviny dle předpisů seriálu hlavním pořadatelem MORAVEC TEAM na webu www.pohardrahanskevrchoviny.cz.

Mapy závodu

 

 

Last modified: 29.6.2023

Comments are closed.